مشاوره حقوقی رایگان - دعوا و فحش های رکیک و زننده و کنده شدن دندان

یک نفر با شوهرم دعواش شده شوهرم در ماشین بوده که اون شروع میکنه به فحش دادن و شوهرم فیلم گرفته از ابتدا وقتی شوهرم ماشین رو نگه میداره و جواب اون رو بده با سنگ بزرگی به دنده شوهرم میزنه و ظاهرم از خودش دفاع میکنه که در همان حین دندان اون طرف میفته در تمام مدت فیلم این فرد با فحش های زشت و رکیک باعث این می‌شود که شوهرم عصبی شود آیا این فیلم در دادگاه اثر دارد و چه شکایتی باید کرد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان ضرب و جرح و توهین میتوانید شکایت کنید بله فیلم قابل استناد است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان توهین و فحاشی و تهدید و ضرب و شتم شکایت کنید.
بله فیلم قابل استناد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله موثر خواهد بود و اماره محسوب خواهد شد
و شما باید شکایت توهین و تهدید و
ضرب و جرح را مطرح نمایید و