مشاوره حقوقی رایگان - وام و ضامن

بنده از روی کارکرد حساب خودم دارم وام میگیرم و مبلغ وام رو با ضامنم شریک میشم 50 50
در صورتی که ضامن قسط وام را پرداخت نکند چه مشکلی برای من پیش می آید؟؟ ایا چون صاحب حساب بنده هستم در بدترین حالت ممکن بنده باید پرداخت کنم کل پول رو یا بانک از ضامن پول را مطالبه میکند ؟ بانک از بنده نیز سفته گرفته است.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

بانک مختار هست که از هر کدومتونوکه صلاح دونست مطالبه کنه.ولی اگر بین شما و شریکتون نوشته ای در این خصوص نباشه ممکنه شریکتون بعدا از بابت اقساطی که پرداخت کرده علیهتون طرح دعوی کنه.

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

بانک ازشماوضامن هرکدام به مطالبات خود می رسداقدام می کندولی شماحتماقراردادی باشهودتنظیم کنیدکه به مشکل نخورید