مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خانواده

سلام. من دخترم و 21 سالمه. دوتا داداش کوچکتر دارم.‌ شرایط خانوادگی خیلی بدی دارم. از لحاظ مالی تامین نیستم. اجازه ی هیچ کاری رو ندارم. از وقتی یادم میاد واسه هر کاری " نه " شنیدم و الان تو این سن باعث عصبی شدن و عقده ای شدن من شده. پدر مادرم وقتی میبینن عصبی میشم میگن که مگه شکمت گشنست که اینکار میکنی.. پدر و مادرم هر دو اعتیاد شدید به مواد مخدر دارن و هرشب تا صبح من تماشای روشن بودن گاز و آتیش منتل هستم و این چیزها خیلی روح و روان من رو به هم ریخته. دیگه نمیدونم باید چکار کنم.‌ آیا راهی هست بتونم از دستشون خلاص بشم؟ چون واقعا دیگه تحملم صفر شده و تو این چند سال اخیر همش به خودکشی فکر میکنم ولی هی پشیمون میشم. ولی اگه نتونم راهی پیدا کنم حتما اینکارو میکنم جرئتش رو دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما دختر رشیده می باشید و در امور مالی و غیرمالی می‌توانید مستقل عمل نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید