مشاوره حقوقی رایگان - چگونه اسم خود را از شناسنامه ی خانواده حذف کنم؟

باسلام دختر21ساله هستم ساکن مشهد و به دلیل اختلافات شدید، توهین ها، تهدید خود و اطرافیانم، تعقیب های بیش ازاندازه،دخالت درهمه ی امور زندگی کم و زیاد درست و غلط،نداشتن امنیت روانی وگاها جسمی،دعوا و زد و خوردهای شدید،تهدید به مرگ،حبس های گاه و بی گاه،قطع ارتباطم بادنیای بیرون و محدودیت های گا و بی گاه،استفاده از الفاظ رکیک،مانع شدن از سرکار رفتن و بیرون رفتن و...
بعلاوه ی تمام این مواردمن3چهارم هزینه هاموخودم میدم و عملا کاری باهاشون ندارم ولی کار ها و برخوردها ومزاحمتاشون چه برای من چه آدمای اطرافم منو آزار و به اطرافیانم هم لطمه میزنه و باعث آبروریزی میشه و سبک زندگیمو قبول ندارن و آزار های بدی منومیدن و الان بایدازشون جدابشم نمیدونم چجوری ولی به مشاوره و علم و دانش شماعزیزان به شدت نیازمندم چون علاوه برتمام این مسائل ریزنکاتی وجود داره و خودم هم واقفم ایراداتی دارم ازتون خواهشمندم به من کمک کنید...باسپاس

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
این مورد متاسفانه به اختیار شما نیست که اسم خود را از شناسنامه خانواده تان حذف کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هیچ عنوان چنین امکانی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از نظر حقوقی مستقل شدن شما ایرادی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تلفن شماره گیر ندارد و شاسی آن پایینه ود صورتی که وکقتی گوشی و بر میداری باید بالا باشه و جیب کت هم باید سمت چپ باشه

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد زندگي مستقلي داشته باشيد و از نظر قانوني كسي نميتونه اين حق رو ازتون بگيره

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔به اختیار شما نیست که اسم خود را از شناسنامه خانواده تان حذف کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نمی توانید اسم خود را خارج کنید ولی می توانید مستقل زندگی نمایید