مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خانواده

سلام من دختر 17 ساله هستم پدر و مادرم به علت بزرگ بودن مادرم از بابام جدا شدن من 5 ماهم بود پدرم ترکمون کردم و در سن 10 سالگی از مادرم رسمی جدا شد و با خانم دیگه ازدواج کرد و از اون خانم 3 تا بچه داره خانواده پدرم مذهبی هستن مادرم بیماری سر دارد و به همین علت ما با خانواده مادریم زندگی میکنیم من بچه ی دوم مادرم از شوهر دوم مادرم هستم از شوهر اول مادرم ی خواهر بزرگتر از خودم رو دارم خواهرم ناتنیه اما خیلی همو دوست داریم و همیشه کنارم بوده اما خانواده مادریم همشون منو تحقیر و کوچیک میکنن همش سرکوفت بابای خواهرم و خواهرم رو به من میزنن من در سن کم توسط داییم طوری کتک خوردم که کل بدنم کبود بود من همیشه در این خانواده کتک خوردم پدربزرگم به قصد کتک زدن من در اتاقم رو ترکوند شوهر خالم به خاطر اشتباه بقیه داخل پارک من رو به خانه برد و کتکم زد و پا چشمم کبود بود من مجبور بودم ماسک بزنم در بچگی من رو داخل گونی کردند و پرتم کردن ت صندوق ماشین شوهر خالم تا من رو تو بیابون ول کند خالم مادرم رو پر میکند به ظاهر همشون خوبن اما جلادن من در تابستان با پسری اشنا شدم عاشق هم شدیم و اومد خواستگاریم اما مخالفت کردند و من رو تهدید به کشتن کردن من واقعا به کمک نیاز دارم بارها خواستم خودکشی کنم اما ترسیدم خواستم فرار کنم بازم ترسیدم من میخوام ازدواج کنم اما مانعم شدن نمیدونم واقعا چیکار کنم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است با پدرتان هماهنگ کنید اگر موافقت کرد با پسری که قصد ازدواج دارید به دفترخانه ازدواج مراجعه کنید و عقد کنید و بعد از عقد می توانید منزل و خانواده مادرتان را ترک کنید.
برای ازدواج فقط اجازه پدرتان لازم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

زنگ بزنید 123 اورژانس اجتماعی بهزیستی وظیفه دارند رسیدگی کنند اگر ر نشد زنگ بزن 110 به نتیجه هر دو نامه را ببر دادسرای شهرتون و از همه اقوام مادری بابت ضرب و جرح و پدرتان بابت ترک انفاق شکایت کن پدرت می افته زندان

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی بیشتر موضوع جهت اشراف کامل وجود دارد تا بتوان با بررسی بیشتر راهکار مناسب حقوقی ارائه داد. همچنین لازم است مدارک، مستندات و اسناد مربوطه به موضوع مطروحه مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا اظهارنظر دقیق حقوقی ارائه شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مطالب شما قابل بررسی توسط مقامات است، ابتدا با اورژانس اجتماعی 133 تماس حاصل فرمایید، در خصوص آزارو اذیت به دادستان عمومی وانقلاب محل زندگی خود مراجعه و موضوع را برای ایشان بازگو و شکایت نمایید .
ازدواج شما با فرد مورد علاقه نیاز به اجازه پدرتان را دارد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد
قابل شکایت تحت عنوان افترا تهدید و ... است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.شما بعد از هجده سالگی می توانید مستقل زندگی کنید.

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

از دادگاه خانواده تقاضای صدور اجازه ازدواج بدون اذن پدر را بکنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

اقدامات همه‌ی آنها مجرمانه بوده میتونید با تدارک دلایل مثل صورتجلسه پلیس یا اختیار شاهد از همه‌ی آنهایی که روح و جسم شما رو آزرده اند از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تحت عناوین ایجاد مزاحمت ضرب و جرح عمدی ،سلب آرامش ، توهین و افترا و تهدید و بتبع آنها آدم ربایی شکایت خودتون‌ رو ثبت و پیگیری نمایید و همچنین با هماهنگی با پدرتون ازشون تقاضای موافقت با ازدواج تون رو اذن بدهند و زندگی تازه ای را شروع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

123 اورژانس اجتماعی بهزیستی زنگ بزنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اعتماد خانواده را به خود جلب کنید و از مشاوره های خانواده کمک بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بااورژانس اجتماعی تماس بگیریددرخصوص ازدواج دادخواست به طرفیت پدرمیتوانیدبدهید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید. همچنین در صورت داشتن مدارک امکان طرح شکایت وجود دارد. در خصوص ازدواج هم اجازه پدر نیاز است در صورت خودداری امکان اذن در ازدواج از دادگاه وجود دارد.

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام.اگر کسی شما را زد و مورد ضرب و جرح قرار گرفتید به 110 زنگ بزنید تا موضوع را گزارش کنند و در مرحله بعد از ان شخص بتوانید شکایت ضرب و جرح نمایید.برای ازدواج هم اذن پدر لازم است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موارد ارسالی از سوی شما را خواندم و بسیار متاثر شدم در سنین کودکی و جوانی دوران سختی را گذرانده اید که تمام این ها عواملی است که در ارتباط با بی مسئولیتی پدرتان نسبت به شما می باشد و می توانید تحت عنوان ترک انفاق از پدرتان اقدام به شکایت نمایید و همزمان دادخواست مطالبه نفقه ماضیه و آتیه را درخواست نمایید .
مورد بعد اقدامات بستگان مادرتان علیه شما می باشد که میتوانید تحت عنوان اقدام به ضرب و جرح عمدی ، تهدید ، توهین ، ادم ربایی ، سلب آرامش از افراد مذبور شکایت کیفری کنید لیکن برای موفقیت باید یکسری مستندات داشته باشید که مشمول شاهد و صورتجلسه کلانتری یا گواهی پزشکی قانونی می باشد در صورتیکه مجدد این اقدام را انجام دادند سریعا با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید تا به وضعیت شما رسیدگی گردد و در صورت امکان به خانه امن بروید و یا اینکه با 110 تماس بگیرید و بعد از اخذ صورتجلسه به پزشکی قانونی جهت معاینه و اخذ گواهی مراجعه نمایید
در صورتی که فقط میخواهید از شرایط فعلی رها شوید و زندگی جدیدی را آغاز کنید توجه داشته باشید که فرد مورد نظر تان آیا فرد مناسبی از هر نظر برای زندگی مشترک باشماست یا خیر ازدواج به معنی رهایی نیست و با پذیرش مسئولیت های ثانویه که بعد از آن ناشی میشود میتوانید گاها در شرایط به مراتب سخت تری قرار بگیرید در صورتی که پاسخ مثبت بود یا با پدرتان در اینخصوص تراضی نمایید تا با شما و فردی که قصد ازدواج با او را دارید به دفترخانه ازدواج مراجعه کنند چرا که برای ازدواج شما تنها نیاز پدرتان لازم است نه مادر و یا خانواده مادری
در صورتی که اطلاع موثقی از پدر ندارید و یا احتمال موفقیت در صورت صحبت با ایشان را نمی دهید دادخواست اذن در نکاح تنظیم نمایید و با معرفی فردیکه با او قصد ازدواج دارید از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده در ارتباط باشید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما زمانی که مورد اذیت و آزار قرامیگرفتید میتوانستید به اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
هجده سالتون شد هم میتوانید با معرفی پسر به دادگاه ، اجازه ازداج را بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق اورژانس اجتماعی میتوانید پیگیری کنید همچنین میتوانید از دادگاه درخواست صدور تجویز ازدواج با شخص مورد نظر را بخواهید

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

باسلام در توضیحات فوق اشاره نشده که درحال حاضر شما تحت حضانت چه کسی هستید مادر، پدر بزرگ، پدر. ه شخصی با مشخص شدن حضانت میتوانید از کلیه اشخاصی که شمارا بنوعیدخالت در زندگی یاضرب و جرم شکایت نمایید اما ازاینکه تابع احساسات خود نبوده و تصمیم عجولانه و غیرمنطقی نگرفته اید بسیار خوشحالم. شما مادامیکه 18ساله نشده اید باید تحت تکفل ولی خود باشید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

در خصوص ازدواج اجازه پدر نیاز است در صورت خودداری امکان اخذ اذن در ازدواج از طریق دادگاه وجود دارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشاوره حقوقی به همراه مشاوره خانواده نیاز است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

همکاران دلسوزانه و تخصصی پاسخ عالی داده اند