مشاوره حقوقی رایگان - ارث مادر از فرزند

پدرم 3 فرزند دارد و فوت نموده، مادر بزرگم 2 سال بعد از پدرم فوت نموده،الان وراث مادربزرگم مثل عمو و عمه ها از خانه پدری ما ارث می برد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله یک ششم به مادر بزرگ می رسد و عمه و عمو نیز از مادرشان سهم می برند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به میزان 1/6ارث مادر بزرگ بین انها تقسیم میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله مادربزرگ شما چون ورثه حین فوت پدر بوده ارث خواهند برد وبا فوت ایشان ارث ایشان به عمو وعمه ها خواهد رسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سهم مادربزرگ به عمو و عمه
ارث خواهد رسید