مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام مادرم پسرش فوت شده ایا سهم خود را که از پسر میبرد میتواند به دیگری بجز زن بچه پسرش انتقال داد باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
منع قانونی ندارد
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود
متنی تخصصی تنظیم گردد...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله او مالک سهم خودش هست و هر تصرفی بخواهد میتواند داشته باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله مالک آن است و هر اختیاری دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بعد فوت خیر در قالب وصیت درزمان زنده بودن می‌توانسته وصیت کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله سهم الارث خودش را می تواند به هر کسی که دلش خواست انتقال دهد یا صلح کند

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام ، به محض فوت ، وارث میتواند هرگونه دخل وتصرفی در سهم الارث خود بنماید و دقیقا مثل اموال خود با سهم الارث رفتارکند . درصورت نیازبه توضیح بیشترتماس بگیرین 09125352953

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

هر تصرفی بخواهد میتواند داشته باشد
میتواند هرگونه دخل و تصرفی در سهم الارث خود بنماید و
به هر کسی که دلش خواست انتقال دهد یا صلح کند یا انتقال دهد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله منع قانونی ندارد و مالک حق هرگونه تصرف در اموال خویش را دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله سهم الارث خود را به هر کسی که خواست میتواند منتقل کند

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

انتقال سهم الارث توسط مادر به هر شخص منعی وجود ندارد و ایشان هر تصمیمی میتواند بگیرد در مورد سهم الارث

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله سهم الارث خود را به هرکسی که تمایل دارد می تواند انتقال دهد

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،بله مادر میتواند سهم الارث خود را به هرشخصی که بخواهد هبه نماید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مادر یک ششم ارث می برد و می تواند به هر شخصی واگذار کند