مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام. خدمت وکلای عزیز بنده سه سال قبل از همسرم به طور توافقی ازهم جداشدیم و خانمم در قبال مهریه کل اساسیه و مقداری پول و دوتا بچه را از من گرفته وحضانت روبه خانمم دادم وماهیانه طبق رای دادگاه پول به حسابشون میریزم الان من بعد از طلاق ازدواج مجدد کردم خانم قبلم نمیزاره من فرزندانمو ببینم میگه اگه میخوای بیای ببینشون باید ببریشون برا همیشه و حضانتشونو قبول کنی آیا این خانم میتونه بچها رو به من بده این خانمم راضی نیست که بچه ها بیان پیشم ممنون اگه جواب بدید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست ملاقات دهید دادگاه شرایط خوبی تعیین می نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به عنوان ممانعت از ملاقات فرزند از او شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اجازه ملاقات فرزندان از ناحیه همسر به شما داده نمی شود باید دادخواست تعیین ملاقات و دستور موقت ملاقات فرزند را درخواست نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید دادخواست ممانعت از حق ملاقات فرزندان بدهید و درخواست کنید ساعت و روز ملاقات توسط دادگاه تعیین شود در صورت عدم موافقت همسرتان‌ مجازات میشود.ملاقات فرزندان با حضانت دو مساله جداست و حق شماست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید بر اساس رای دادگاه و توافق عمل شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید دادخواست
دستور موقت فوری ملاقات فرزند را
مطرح نمایید
بله مادر میتواند حضانت فرزندان را با
رای دادگاه به پدر بدهد