مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام ازدواج کسی شدم و تا الان قسط پرداخت نکرده

سلام. ضامن وام ازدواج شخصی شدم که اقساطش 5ساله است و الان هیچ قسطی پرداخت نکرده ، تعداد اقساط پرداخت نشده بیش از 24 قسط است ، و بانک تهدید به اقدام حقوقی دادگاهی کرده ایا می توانم شکایت کنم
همچنین بخاطر همین پرداخت نکردن اقساطش استعلام بانکی من مشکل داره و نمیتونم هیچ وامی بگیرم،
ایا می توانم اقدام حقوقی کنم، راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از ضامن کسر می‌شود که بعد میتوانید دا خواست مطالبه وجه بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با پرداخت اقساط می توانید علیه متعهد طرح دعوا کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما ضامن شدید باید پرداخت کنید و بعد مطالبه وجه بدید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تا زمانی که بانک ، حساب
ضامن را مسدود نکرده است و از
حساب ضامن وجهی را اخذ نکرده
باشد امکان اقامه دعوا وجود نخواهد
داشت مگر در موارد خاص

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از پرداخت اقساط دادخواست مطالبه وجه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از پرداخت اقساط امکان اقدام وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا زمانیکه اقساط را پرداخت ننموده ایید نمیتوانید به وام گیرنده مراجعه واقامه دعوی نمایید