مشاوره حقوقی رایگان - علت مسدودی کارت

سلام من قبلا تو سایت شرط بندی بازی میکردم و مبلغ 50تومن دویست تومن بعضی وقتا برداشت میکردم امروزاس ام اس امدکه کارت شماغیرفعال شده ولی اس ام اسی ازنهادقضایی بمن نیامده زنگ زدم پشتیبانی بانک گفت بایدبری شعبه بانک بپرسی نامه قضایی داره بنظرتون کارت من دوباره فعال میشه

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از بانک‌بپرسید از طریق مرجع مسدودی پیگیری کنید پروسه ای دارد که برای رفع مسدودی باید طی شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مسدود شده باشد فعلا رفع توقیف نمیشه تا تعیین تکلیف بشه
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و منتظر تماس یا ابلاغ دادسرا باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادستانی از شما شاکی گردیده است بعد از طی مراحل قانونی و سپردن تعهد یا احتمالاً محکوم شدن به جزای نقدی می‌توانید درخواست رفع مسدودی حساب خود بنماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما مرتکب جرم قماربازی
شده اید و دارای مجازات خواهید بود
و باید ابتدا تمام مشخصات و
حساب‌های بانکی خود را در سایت قوه قضاییه وارد نمایید و منتظر ابلاغ
جلسه دادرسی دادسرا باشید تا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فعلا رفع توقیف نمیشه تا تعیین تکلیف بشه
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و منتظر تماس یا ابلاغ دادسرا باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این اخطار از طرف وزارت اطلاعات و یا پلیس فتاست . و اگر توجهی نکنید کلیه حسابهای شما مسدود میشود . حتما از عضویت در سایت های شرط بندی خارج شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بار اول تان باشد تعهد مکتوب از شما اخذ وحساب شما آزاد خواهد شد بایدبه مرجع مسدودکننده پیگیری نمایید