مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک در شهر دیگر

سلام من یه ماشین از قم خریدم فروشنده به دلایلی نه میتونه وکالت بده بهم ونه میتونه بیاد شهر من که یکی از شهرای اذربایجان غربی هست بیاد آیا میتونم من برم قم و تعویض پلاک کنم بعد بیام از شهر خودم یه پلاک شهر خودمو بررم اونجا تعویض پلاک کنم واین که برای این کار حتما باید پلاک ازاد داشته باشم ؟ منظورم اینه پلاک جدید میدن ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر از فروشنده وکالت دارید یا فروشنده همراه شما میاد مرکز تعویض پلاک، میتونید درقم پلاک کنید آنهم به شرطی که در قم آدرس محل سکونت داشته باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید به اینصورت اقدام کنید و اگر پلاک آزاد نداشتید برای شما پلاک دیگری در نظر گرفته میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می توانید در شهر مقدس قم تعویض پلاک نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بستگی به ادرس محل سکونت شما دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وقتی خودرو در قم تعویض پلاک می گردد دیگر امکان تعویض پلاک برای همان خودرو و با مالکیت شخص شما وجود نخواهد داشت مگر نقل و انتقال مجدد آن صورت پذیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر برای تعویض پلاک در شهر قم ، شما باید در قم سکونت داشته باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در شهر محل سکونت میبایست تعویض پلاک انجام دهید

الهام مالمیر

سرکار خانم الهام مالمیر :

درود بر شما
در صورتیکه فروشنده خودو در شهر قم به شما وکالت دهند و یا همراه شما به مرکز تعویض پلاک تشریف باورند و شما ادرسی را بعنوان محل سکونت خود معرفی بفرمایید میتوانید در قم تعویض پلاک بفرمایید ولی در در مورد تعویض پلاک پس از آن در شهر خودتان خیر ، امکانپذیر نیست، مگر در در صورت نقل و انتقال مجدد به شخص دیگر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت احراز سکونت بله