مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک در شهر دیگر

سلام من اهل ارومیه هستم میخام یه ماشین از یاسوج بگیرم ولی نگرانم که موتور یا شاسی دستکوب باشه و مشکل قانونی داشته باشه ,ایا میتونم همون یاسوج تعویض پلاک انجام بدم یا راهی هست که بفهمم ماشین مشکل قانونی داره یا نه؟ لطفا راهنمایی کنید. خیلی ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قبل از خرید به کارشناس رسمی دادگستری در رشته خودرو بدهید نگاه کند و ازش گزارش کتبی بخواهید چون اگر یاسوج خونه نداشته باشی پلاک یاسوج نمیدهند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما فقط محل سکونت خودتان می توانید تعویض پلاک کنید قبل از اینکه معامله را انجام دهید نسبت به دست باد بودن یا نبودن موتور و شاسی اطلاع پیدا کنید و کارشناس فنی بررسی کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منعی ندارد در همان شهر با مدارک احراز سکونت ارومیه می توانید تعویض پلاک کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر محل سکونت شما در یاسوج احراز گردد

به کارشناس فنی خودرو مراجعه نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی کارشناسی کنید داخل سایت های فروش خودرو انواع کارسناسان

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام از طریق کارشناس مربوط به وسایل نقلیه میتوانید درخواست کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

برلی تعویض پلاک در یاسوج باید مدرک سکونت هم ارائه کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
. تعویض پلاک فقط در محل سکونت انجام میشه. ضمنا جهت اطلاع از هر گونه مشکل قانونی و فنی به کارشناسان مربوط و متخصص مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در موقع خرید حتما به همراه خودتان کارشناس ببرید و اینکه در خصوص در قرارداد حتما قید کنید که در صورت وجود هر گونه عیب و ایراد فروشنده مسئول است و به حق فسخ نیز اشاره کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

افسران و کارشناسان نیروی انتظامی راهور �‌توانند مورد فوق را بررسی و نظردهند در صورتی که مشکلی از این بابت نداشت اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر محل سکونت شما در یاسوج احراز گرددقبل از خرید به کارشناس رسمی دادگستری در رشته خودرو بدهید