مشاوره حقوقی رایگان - مبايعه نامه

با سلام
من ملكي خريدم انبار كه در مبايعه نامه طي شده است كه ملك داراي انشعاب اب برق و گاز و فاضلاب ميباشد و ملك را تحويل گرفتم ولي داراي هيچ انشعابي نيست اصلا اون منطقه لوله كشي اب ندارد و فاضلاب وجود ندارد چه كاري ميتونم بكنم كه فروشنده رو وادار به تحويل انشعاب كنم؟

پاسخ ها :

سحر قرباني

سحر قرباني :

سلام تامين دليل كنيد و نظر كارشناس رو بخواهيد و بر اساس اون دادخواست بديد و الزام كنيد فروشنده رو به تامين انشعابات

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

شما میتوانید فسخ کنید
2. ابتدا اطهارنامه و بعد از دریافت پاسخ دادخواست الزام به تعهدات و در عیر اینصورت هزینه های ان به نرخ روز