مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک توسط فروشنده

1سال پیش ماشینی خریدم که وکالت 3ماهه گرفتم واسه تعویض پلاک. ولی بیمارستان بستری شدم نتونستم بعد از اون هرچی زنگ فروشنده میزنم بیا یه امضا بکن تا برم تعویض پلاک کنم میگ نمیام پول بده 1تومن تا بیام. چیکار کنم کارت سوختم سهمیه اش باید اضافه بشه تا فروشنده نیاد تعویض بهم بده که پلاک خودم بزنم کارت سوختم درست نمیشه لطفا راهنمایی کنین ممنونم.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماباید دعوای الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سندرسمی مطرح کنید