مشاوره حقوقی رایگان - حق فروش اموال ارثی

با سلام
بنده 18 سالم تمام شده و یک برادر دارم
میخواستم ببینم ملک و املاکی که پدرم داره رو میتونن بدون اطلاع من بفروشن؟
قیم من مادرم هست و خب خیلی اصرار دارن املاک رو بفروشن و کامل برادرم تصاحب کنه و بمن هیچ مبلغی پرداخت نکنند
چطور میتونم جلوی این مورد رو بگیرم از طریق قانونی تا به هیچ صورت نتونن این املاک و بقیه موارد رو بفروشن یا حق من رو پرداخت نکنند؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام, ماترک پدر مرحوم شما اگر دارای سند رسمی باشد برای هر انتقال رسمی احتیاج به فرم 19 مالیاتی داشته که مستلزم قید اسم شما به عنوان ورثه میباشد و بدون امضای شما امکان انتقال نیست .