مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام یک باب مغازه داریم و6 نفر ورثه هستیم.یکنفر از ما برای فروش همکاری ندارد .تکلیف 5 نفر چیست.ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید دادخواست فروش مال مشاع (اشتراکی)مطرح کنید از طریق دادگاه حقوقی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید

و بعد از اخذ نامه عدم افراز
شما باید دادخواست دستور فروش مال مشاع را به طرفیت شرکا اقامه نمایید
و بعد از صدور رای ، پرونده به اجرای احکام ارسال و ملک به مزایده گذاشته خواهد شد و سهم هر کدام از شرکا به صندوق دادگستری واریز میگردد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه قابل افراز نباشد النهایه از طریق مزایده به فروش خواهد رسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید وکیل بگیرید و وکیل سهم شما را مطالبه می‌نماید روزی به رضایت آن شخص ندارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ملک قابل افراز نیست با گواهی عدم افراز دستور فروش مال مشا ع بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درخواست تقسیم ترکه از طریق فروش مطرح نمایید آور سند رسمی دارد افراز دهید به اداره ثبت

عرفان حرمتی

عرفان حرمتی :

سلام
اگر توافق کنید و بفروشید که بهتر است وگرنه باید دعوی مطرح نمایید که برای طرح دعوی نیاز به بررسی کامل مدارک است.

یک وکیل

درخواست تقسیم ودرصورت غیر قابل تقسیم بودن حکم به فروش وتقسیم ثمن را از دادگاه بخواهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام، میتوانید درخواست تقسیم ترکه نمایید