مشاوره حقوقی رایگان - سبد گردانی رمز ارزها

با سلام شخصی از طریق دوستان مشترک ما شنیده بود که من در بازار رمز ارز فعالیت دارم و من اصلا ایشون رو نمیشناختم، مبلغی رو به اصرار خودشون به من دادن برای سرمایه گذاری، من از ایشون پرسیدم سرمایه گذاری بلند مدت با ریسک کم انجام بدم یا معاملات اهرمی که ریسک بالایی دارن و ایشون طمع کردن و معاملات اهرمی رو انتخاب کردن، هیچ قراردادی بین ما وجود نداره، و بعد از ریزش شدید رمز ارزها اصل پول ایشان به یک پنجم کاهش یافت، ولی ایشان چند ماه هست که آسایش رو از من سلب کرده و تقاضای اصل پولش رو داره، آیا میتونه شکایت کنه و به نتیجه برسه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پول را به حساب شما واریز کرده باشد می تواند به استناد فیش های واریزی دا‌دخواست مطالبه وجه بدهد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله امکان شکایت دارد اما نتیجه به عوامل مختلفی بستگی دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام
اگر پول را به حساب شما واریز کرده باشد می تواند به استناد فیش های واریزی دا‌دخواست مطالبه وجه بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید از طریق دفاتر قضایی دادخواست مطالبه وجه دهید