مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پلاک خودرو

سلام دوست عزیز یه ماشین فروختم رفته تعویض پلاک اون طرفی که خریده رو گرفتن و پلاک ماشین از روی خودرو برداشتن طرف سند گذاشته اومده بیرون الان واسه من تو اون ماهی که اون اتفاق واسه ماشین که الان شکایت داره افتاده هیچی واسه من نیومده که ماشین شکایت داره باید چیکار کنم بعدش شکایت از راهور داره گفتن به من خریدار

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما خودرو را فروخته باشید و مبایعه نامه تنظیم شده باشد اصولا ربطی به شما نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما کامل نیست ولی اگر ثابت کنید در زمان خلاف ماشین را فروخته بودید و در تصرف خریدار بوده مسکلی برای شما بوجود نمیآید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورت عدم مالکیت شما خطری شما را تهدید نمیکند