مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پلاک

با سلام
بنده سال 95 پرایدی از بنگاه با قولنامه بنگاهی خریدم
سند و پلاک به نام آقای X بود صاحب اول بود
آقای X فروخته به Y و Y فروخته به بنگاه و من از بنگاه خرید
همه ما قولنامه بنگاهی داریم
سال 96 من با قولنامه دستنویس
فروختم به آقای Z و لحظه معامله
توجیح شدن که برای سند با بنگاه داری که من خریدم هماهنگ کنند
متاسفانه آقای Z سهل انگاری کرد و نرفت دنبال سند و پلاک
بعد از گذشت 10 ما از تاریخ فروش من
برای آقای X یک مشکل حقوقی پیش اومد و از طریق ثبت اسناد پلاک شکایت شد روش
که باز خود آقای X بهمون اطلاع داد
و تاکنون که سال 98 هست هنوز مشکل حقوقی X حل نشده
ولی ماشین هنوز توقیف نشده
حالا آقای Z میگه میرم از تو شکایت میکنم
سوال اینجاست
تاریخ شکایت 10 ماه بعد از فروش من بوده
ضمنا من توجیحش کرده بودم بره دنبال سند خودش نرفت
سند و پلاک یا وکالتی هیچی بنام من نیست جز قولنامه بنگاهی خرید من
و یک کاغذ دستنویس فروش من به آقای Z
با توضیحات بالا اگر شکایت کنه من محکوم هستم؟
با تشکر فروان

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
نسبت به آقای z شما مسئول هستید چون قرارداد بین شما و ایشان منعقد گردیده و شما نیز باید از شخص قبل و همینطور تا برسد به شخصی که از صاحب سند خریده است

پریسا محمدی مقدم

پریسا محمدی مقدم :

سلام
چنانچه توضیحات مذکور و شرایط سند اتومبیل در مبایعه نامه فیمابین ذکر شده باشد، درخصوص شما سوء نیتی مفروض نیست و اتهام کیفری متصور نمی باشد.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله آن شخص میتواند از شما شکایت کند و شما نیز از ایادی ماقبل خود شکایت نمایید

پرسشگر :

با تشکر از پاسخ شما
در قول نامه دستی فقط نوشته شده که آقای (من) یک دستگاه خودرو براید با مشخصات ماشین و مبلغ مشخص فروخته شد به آقای z
و امضا دو طرف و یک شاهد هیچ بندی یا توضیحی در باب انتقال سند یا پلاک درج نشده
و قبل از تنظیم قرار داد خریدار بنگاه دار رو میشناخت باهاش تماس گرفت گفت مشکلی نداره فردا بیا برای انتقال سند
بعد از اطمینان پول رو کامل به من داد
ولی خریدار نرفت بنده هم بی اطلاع بودم
تا خود صاحب سند مارو مطلع کرد
خوب وقتی در قول نامه بنده تعهدی برای انتقال سند ندادم
بنگاه دار هم شاهده که بهش گفته بیا
ولی خریدار نرفته
و شکایت 10 ماه بعد از فروش من بوده
چرا باید مسئولیتش با من باشد
وقتی کسی ماشین میخره قاعدتا بعد از تاریخ خرید مسئولیت هرگونه اتفاق به عهده خریداره

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. شما صاحب خودرو در برگ سبز نیستید ولی خریدار باید نام تمام فروشندگان قبلی را قید نماید تا ایادی قبلی رعایت شود ولی. فردی که باید سند به نام خریدار بزند فروشنده اول است شما نگران نباشید چون چیزی متوجه شما نیست حتی بیان کنید همکاری لازم را با شمابه عمل می اورم.