مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نتیجه کمیسیون شورای عالی پزشکی چند روز فرصت دارم

سلام. من مریضی کلیپ دارم این مریضی بایث میشه شب در خواب هر ساعت 1000 بار نفسم قطع میشه و دوباره نفس میکشم شب در خواب میشینم درست نمی تونم بخوابم ایا برای معاف شدن و اعتراض به نتیجه کمیسیون شورای عالی پزشکی راهی هست چند روز فرصت دارم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید اگر مورد قبول قرار نگرفت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مراحل اعتراض داشتن به رای شورای پزشکی به این صورت که میتوانید در طی 10 روز اعتراض خود را به صورت کتبی به نظام وظیفه عمومی بخش رسیدگی به اعتراض، محل زندگی خود برساند و در این صورت اگر پزشک تشخیص درستی مبنی بر بیماری فرد نداده باشد یکبار دیگر توسط پزشکان جدید شورا معاینه شده و رای دریافت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میتوانید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید