مشاوره حقوقی رایگان - عدم توجه قضات به مستندات پرونده

سلام. در پرونده مطالبه خسارت خودرو، صورتجلسه تنظیم گردید و خسارات وارده به خودرو توسط خوانده امضا و اثر انگشت زده شد. به استناد گزارش تامین دلیل براورد خسارت و صورتجلسه و کلی مدارک دیگر دادخواست دادم و خوانده در جلسه دادگاه هم اقرار کرد با خودرو تصادف کرده است. که دادگاه بدوی حکم بی حقی به دلیل عدم وجود ادله صادر کرد !!!. بنده اعتراض زدم و لایحه ی قوی ای ارسال کردم و به تمام ماده های قانونی و مستندات و فاکتورهای تعمیرات خودرو و …. اشاره کردم.
اما متاسفانه مجددا دادگاه تجدیدنظر نیز بدون اینکه در رای خود استدلالی نماید ، رای قبلی‌ رو تایید کرد. کاملا مشخص است که اصلا پرونده رو مطالعه نکردن و فقط اعتراض رو رد کردن….! چون قبل از اعتراض پیش چند وکیل رفتم و همه گفتند 100 درصد رای بدوی نقض می شود.

الان واقعا حق بنده ضایع شده به ماشینم کلی خسارت و افت قیمت در طول 4 سال تصرف غیرقانونی وارد کردن ،،، راهنمایی بفرمایید چه کار باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

باید دادخواست احکام صادره بررسی بشه شاید بشه تحت عنوان جدید دادخواست داد