مشاوره حقوقی رایگان - شوهر همجنس گرا و اعتیاد به گل و ماری جوانا

با سلام من همیشه به همسرم شک داشتم ولی خودمو میزدم ب اون راه چون اصلا رابطه جنسی نداریم هر چی ازش خواستم خودشو درمان کنه انجام نداد
و اینکه با یکی از دوستانش میدونم در ارتباط هست هر روز همدیگرو میبینن
کمکم کنید چجوری مدرک جمع کنم
با زندگی من بازی کرده من رو فقط برای ظاهرسازی جلوی دیگران بوده
قبلا هم با کسانی رابطه داشته مطمئنم
و میدونم اعتیاد شدید به گل داره
ایا قابل اثبات هست؟

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام اگر اعتیاد شدید را اثبات کنید میتوانید طلاق بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات اعتیاد مضر می توانید دادخواست طلاق بدهید.
و صرف ادعا کافی نیست .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است اما با اثبات می توانید طلاق بگیرید