مشاوره حقوقی رایگان - مسئله حقوقی قرعه کشی بین همکاران

سلام اینجانب در شرکت بین همکاران قرعه کشی بصورت پول نقد انجام دادیم بنده اخری نفر بودم که مسئول قرعه کشی از شرکت اخراج شد الان پول قرعه کشی من را نمیده چه کار کنم ایا جلوی حسابهیش را میتونم مسدود کنم ان هم با حکم قضایی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مطالبه وجه بدهید
تحت شرایطی می توانید با عنوان خیانت در امانت نیز شکایت کنید.

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بایستی مطالبه وجه نمایید با ارایه مدارک واریزی و شهادت سایر اعضا دادگاه حکم صادر مینماید . جهت توقیف حسابها قبل از اخذ حکم بایستی در دادخواست خود علاوه بر مطالبه وجه ، درخواست تامین خواسته نمایید . دادگاه با اخذ نسبتی از خواسته که به صندوق دادگاه واریز میشود ،اجازه توقبف اموال یا حسابها را میدهد .