مشاوره حقوقی رایگان - قسم دادن خواهان پرونده

با سلام و ادب و احترام
بنده خوانده پرونده حقوقی اجرت المثل ایام تصرف ملک ورثه ای میباشم که به دلیل نداشتن مدارک لازم نتوانستم در دادگاه بدوی ثابت کنم توافقات شفاهی فیمابین کل ورثه انجام شده و خواهان که دونفر از ورثه میباشند از این نبود مدارک سواستفاده کرده و اقدام به طرح دعوای اجرا المثل نموده است تعداد ورثه 7 نفر میباشند که با بقیه بنا بر توافقاتی که شفاهی انجام گرفت هیچ مشکلی ندارم و به دلایل مختلف از شهادت دادن نیز خوداری مینمایند و هیچ دخالتی نمیکنند حال جلسه اول رسیدگی بدوی برگزار شد و پرونده در مرحله کارشناسی میباشد .
ایا بنده به عنوان خوانده پرونده تا قبل از صدور رای بدوی میتوانم در خواست برگزاری مجدد جلسه را بنمایم و در جلسه خواهانهای پرونده را به اینکه قسم دهم در گذشته بین تمامی ورثه توافق انجام شده و مورد قبول هم قرار گرفته است را بنمایم و یا اینکه اگر در دادگاه بدوی موفق به موافقت دادگاه برای برگزاری مجدد جلسه نشوم یا اصلا در دادگاه بدوی چنین درخواستی را مطرح ننمایم و در مرحله تجدید نظر این اقدام را انجام دهم ایا در مرحله تجدید نظر میتوانم در حین برگزاری جلسه خواهانها را قسم دهم یا اینکه باید از قبل به دادگاه اعلام نمایم که قصد قسم دادن خواهانها را دارم حال چه در بدوی و چه در تجدید نظر
قصد هدف بنده این است که خواهانهای دعوا را آماده برای چنین برخوردی و اقدامی ننمایم که با پاسخهای مبهم از قبل هماهنگ شده از این مرحله گذر نمایند. خواهانهای پرونده توان اینکه کنار هم قسم دروغ را بخورند ندارند هر کدام پیش روی دیگری جانماز خودرا اب میکشد لطفا راهنمایی و یا پیشنهاد برای اینکار از نظر اساتید محترم چیست که بنده از گرفتاری خلاص شوم لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه و صحیح ترین راه برای انجام اینکار چیست که موفق شوم در جلسه خواهانها اقرار کنند
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در مرحله تجدیدنظر به عنوان دلیل جدید تقاضای سوگند نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ دقیق حقوقی
نیاز به بررسی جزئیات و اخذ
توضیحات بیشتر خواهد بود