مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد هبه

عرض سلام
پدر بنده باتوجه به اینکه از زن مرحوم اولیش تعدادی فرزند دختر و پسر داره و واسه اینکه بعد خودش اتفاقی بین اونا و ما که مادرمون و دو خواهر برادرم هستیم که مادرم زن دومش هست اومد اول وصیت نامه نوشت و تمام اموالشو بصورت اینکه فلان زمینها و درختا و ... واسه اون فرزندای زن اولیم و فلان زمین و باغ و ... واسه زن دوممو بچه هاش... بعد ما متوجه شدیم بارمون بار نمیشه با اون ناتنی هامون بعد پدرم. چون یک سوم وصیت نامه مورد قبوله... با شورای محلمون بصورت پنهانی در میان گذاشتیم که با پدرم بریم یا محضر یا بنگاه زمینها و درختا و مواردی که در وصیت نامه واسه ما ذکر شده بصورت هبه ببخشه از الان... ما رفتیم محضر گفتن چون زمینا و ... کشاورزی هستن و سند اصلاحات ارضی قدیمی دارن و بعضی از زمینها رو هم پدرم واسه کلی شدن معاوضه کرده و قراردادی هستن برید بنگاه معاملاتی اونجا قراردادهای مختص هبه نامه داره.. اونجا بنویسینشون با دوتا شاهد... ما هم رفتیم و توی بنگاه همون زمینا رو نوشتیم با امضای خواهر برادرای تنی خودم و مادرم و پدرم و با امضا و مهر شورا و ی نفر دیگه بعنوان شاهد. و تمام کافه خیارات ذکر شد و زمین به قبض ما دراومد.. و الان هم خودمون با برادر خواهرام روی زمینمون کار میکنیم و کشاورزی..... طبق این توضیحات ممنونم سوالاتمو جواب بدین
1-ایا نوشتن قرارداد هبه بنگاه ها با کد رهگیری و شهود با توجه به اینکه زمینا و موارد هبه شده سند اصلاحات ارضی دارن و مشاه بحساب میان و تفکیک نشدن و بعضیاشونم معاوضه ای هستن و قراردادشون موجوده بعد از پدرم قابل قبول هست؟ چون بدور از چشم ناتنی هامون اینکاررو کرده...
2-ایا ما بعد پدرمون ایا از زمینایی که واسه ناتنیهامون باقی مونده و فقط در وصیت نامه ذکر شده دوباره ارث میبریم؟ (البته این فقط در حد سوال هست.. چون پدرم میدونه ما مقید به وصیتش هستیمو دیگه خواهان بقیه ی اموال باقیمانده ش نیستیم.)
3- بعد پدرم چطور میتونیم سند اون زمینا رو بگیریم بنام خودمون؟ چون ما فعلا بصورت مخفیانه اینکار رو کردیم.. و پدرم گفته تا بعد خودم کسی خبر نشه.. چون ما قانع بودیم به وصیتش اما ناتنی هامون به هیچ وجه!

ممنونم از پاسخ گوییتون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمیشودبه یک وکیل حضوری مراجعه کنید