مشاوره حقوقی رایگان - چک تقلبی و کلاهبرداری با چک کپی

سلام
یه فردی سه روز پیش از ما فاکتور گرفت و قصد بارگیری جنسشو داشت و در قبالش میخواست چک بده قبول نکردیم دیروز رفتم جایی باهاش قرار گزاشتم که به من چک نقدی بده بعد بار بهش بدم. چک که گرفتم اومدم دفتر متوجه شدم چک کپی و برای شخص دیگه هست و جعل هم شده امروز هم اومده بود که به خیال خودش بار ببره ولی من با کشمکش و دعوا دستگیرش کردم و زنگ زدم 110 اومد تحویلش دادم. ایشون حتی ادعا میکرد که از اطلاعات سپاه هست و کارش امنیتیه و ما بهش بیشتر اعتماد کرده بودیم قصد داشت فعلا حدود 45میلیون تومان کلاهبرداری کنه.
من فکر میکنم که این طرف به تنهایی کار نمیکنه.
سوال من اینه که دادخواست چطوری بنویسم کلاهبرداری یا سرقت یا جعل سند یا ادعای مامور امنیتی و خسارتم چطوری بگیرم بهتره. چون همسرشون تقاضای رضایت کرده

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

اگر قبل از گرفتن اجناس چک و داده و بارو گرفته کلاهبرداری هست و اگر اول جنس و گرفته برده بعدا چک و داده می تونه جعل و استفاده از سند مجعول باشه و شکوائیه را تقدیم دادسرا خواهید کرد.اگر دادسرا تحت عناوین دیگر تشخیص بده میتونه با اون عنوان مجازاتش کنه و عنوانی که شما تعیین کرده اید خللی در این موضوع ایجاد نمیکنه

عادل بابایی

عادل بابایی :

کلاهبرداری نیست چون مالی نبرده اما شروع به کلاهبرداری هست و همچنین جعل و استفاده از سند مجعول شما میتوانید هر سه را ذکر کنید