مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری شکایت از کارفرما

سال 86کارگاه تولیدی مشغول کار شدم تا سال92بدون بیمه مزایا و سنوات گفت پروانه کسب ندارم سال 92من برد دفترخانه گفت امضاکن تابیمه کنم تا96هر6ماه از من امضام گرفت ولی به تعهدات عمل نمی کرد از 96تا1400 دیگر امضا نگرفت بیمه تا فروردین قطع کرد تا اخر خرداد گفت باید بدون هیچ مزایا و سنوات امضا کنی وگرنه اخراج از کار من امضا نکردم اخراج شدم به اداره کار شکایت کردم 2جلسه دادگاه انجام شد ولی خودش نیامد منتظر جلسه سوم هستم اگر این بار هم نیامد تکلیف من چه میشود حکمش چه میشود ایا باز هم ادامه دار مشود یاحکم صادر میشود

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به نظر اداره کار دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به نظر اداره کار دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اداره کار رای به پرداخت تمام حق و حقوق شما خواهد داد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره کار با توجه به پیگیری‌هایی که انجام شده است محکوم خواهد شد