مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای حکم هیات تشخیص

با سلام پس از حکم هیات تشخیص مبنی بر پرداخت سنوات و عدم شکایت کارفرما نسبت به حکم پس از 15 روز ، حکم هیات تشخیص قطعی است یا کارفرما فرصت دارد تا 3 ماه نسبت به شکایت در دیوان عدالت اداری اقدام کند؟ در صورت عدم اجرای حکم هیات تشخیص و عدم شکایت نسبت به حکم توسط کارفرما ، درخواست صدور اجرائیه بر علیه کارفرما بعد از آن 15 روز قابل اجرا است یا باید 3 ماه صبر نمود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از قطعیت رای در هیات تشخیص میتوانید درخواست اجراییه نمایید ونیازی به گذشتن مدت 3ماه نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بعد از گذشت مواعد قانونی و قطعیت درخواست اجراییه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رعایت سه ماه لازم نیست می توانید درخواست صدور اجرای بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از رای هیات تشخیص حکم قطعی و قابل اجراست برای صدور اجراییه اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان اقامه دعوا توسط کارفرما در دیوان عدالت اداری وجود خواهد
داشت
و شما باید بعد از قطعی شدن حکم ،
درخواست صدور اجرائیه را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با قطعی شدن در شعبه تشخیص لازم الاجرا میشود