مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان مجاز قانونی برای تخریب ساختمان چقدر است؟ آیا برای فازهای مختلف تخریب این مقدار متفاوت است؟

با سلام

میخواستم بدونم که مدت زمان قانونی برای تخریب یک ساختمان چه قدر است؟ آیا قانونی برای این کار در نظر گرفته شده؟

شرح مشکل: همسایه ای داریم که مدت 10 روز است به صورت ممتد در حال تخریب ساختمانی 1 طبقه ای با به کارگیری تنها 1 کارگر با چکش برقی است و میزان صدای ممتد و طولانی این تخریب روند کار و اعصاب کارکنان شرکت را به هم ریخته است. میخواستم بدانم که آیا در قانون های مربوطه محدودیت هایی به طور مثال این مورد خاص وجود دارد؟ آیا تخریب گر می تواند هر چه قدر که دلش خواست بازه تخریب ساختمان را با هر وسیله ای فارغ از میزان ایجاد سر و صدای محیطی طولانی کند؟

با تشکّر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.