مشاوره حقوقی رایگان - حذف زن از بیمه شوهر بعد از طلاق

سلام من یک سال و نیمه از همسرم جدا شدم چطوری میتونم از افراد تحت تکفلم حذفش کنم چون خودشم کارمند آموزش و پرورش

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

طلاق نامه خودرا ارائه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارائه طلاقنامه به معاونت نیروی انسانی نام همسر شما حذف خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طلاقنامه خود را به بیمه ارایه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
این موضوع را با مرکز بیمه خود در میان بگذارید تا اقداملت لازم را انجام دهند . مدهرک طلاق همراهتان باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اعلام و ارائه حکم طلاق و از طریق بیمه اقدام نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه طلاقنامه به واحد مربوطه و درخواست شما امکانپذیر است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به استناد طلاق نامه از طریق بیمه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با مراجعه به فرمانداری تقاضای حذف یارانه دهید و با ارایه طلاق نامه در اداره بیمه نیز میتوانید نسبت له خروج ان اقدام کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد