مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق کارمند فروش

سلام من مدت 7 سال در شرکتی خصوصی کارمند فروش هستم پایان قرارداد کاری قطع همکاری کردم اما به دلیل اینکه سازمان دولتی که بهش جنس فروختم پول شرکت را نمیدهد(بدلیل نداشتن بودجه) حالا مدیر شرکت با من تسویه نمیکنه چون میگه باید بری حساب شرکت رو تسویه کنی بعد من بشما حق و حقوقت رو میدهم . میخواستم بدونم اینکار قانونیه و اگر نیست باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اداره کار شکایت کنید و حق و حقوق خود را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر قانونی نیست، حقوق ومزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید