مشاوره حقوقی رایگان - قطع حقوق کارمند رسمی

سلام
من کارمند رسمی بیمارستان می‌باشم، و به طور کاملاً آگاهانه و عامدانه! از تایمکس استفاده نمیکنم، چون اضافه کاری اینجانب رو به ناحق حذف کرده بودن، در دو ماه اخیر حقوق من هم قطع شده و حقوقی به من تعلق نمی‌گیرد، خواستم بدونم بیمارستان اجازه داره که فقط به صرف عدم استفاده از تایمکس، حقوق من رو ندن و آیا قانونی است این عدم پرداخت حقوق اینجانب؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نصب تایمکس جهت حضور و غیاب در بیمارستان بوده و یک امر طبیعی است که شما بایستی مطابق ضوابط و مقررات اداری بدان عمل می نمودید هرچند عدم ثبت ورود و خروج شما به منزله عدم حضور شما در بیمارستان نیست و بیمارستان بایستی با ید حقوق شما را پرداخت نماید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،در صورت اثبات شما با حضور در بیمارستان موظف به پرداخت حقوق هستند.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت اثبات حضور شما بایستی حقوق شما را پرداخت کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات باید حقوق شما را پرداخت کنند