مشاوره حقوقی رایگان - وکالت خاص

پدر من چندسال پیش پدرش فوت کرد و یک ملک پدری ازش باقی موند عموی من برای فروش خانه به پدر من و باقی وراث گفت که برای خونه سند بگیرن و بفروشن بهتره و گرونتر میشه فروخت برای همین از پدرم و بقیه وکالت گرفت تا سند بگیره ولی بعد یک سال عموم ادعا کرد ملک را پدربزرگم به اون فروخته و یک قولنامه نشان داد. و بعد هم سند را به نام خودش زده بود و سند نشون داد که به نام خودشه
ولی ثبت اسناد مشهد زمین را به نام همه ی وراث سند زده بود و برگه انحصار وراثت هم داد که بعدا به نام عموم انتقال داده شده بود.
در ضمن پدر من کر و لال هست و در موقع دادن وکالت به برادرم شاهدی نبردن سه تا از عموهام و یک عمه ام کر و لال هستن و سه عمو و یک عمه ام سالم در اون زمان دفترخانه عموهام را به عنوان شاهد برای خودشان معرفی کرده و وکالت را به نام همون عموم صادر کرده
آیا پدر من میتونه ادعایی در مورد ارث پدریش بکنه و کاری میشه کرد؟
خواهش میکنم جواب منو بدین؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام اگر وکالت نامه کاری باشد می توانید احقاق حق کنید
منتهی اگر قولنامه فروش وجود داشته باشد شرعاً و عرفاً عموی شمما مالک خواهد بود
اما چون ثبت اسناد به نام همه ورثه سند زده است یحتمل عمومی شما قولنامه را خودشان تهیه نموده اند و می توان به طرفیت ایشان اقامه دعوی نمود.
ضمنن این فرض که برگه انحصار وراثت به نام عموی شما منتقل شود بعید به نظر می رسد چرا که ثبت اسناد زمین را به نام همه ورثه ثبت نموده است.
در هر حال پرونده شما نیاز به بررسی و مطالعه دقیق دارد که در این مقال نمی توان به صورت تخصصی اعلام نظر نمود
شما می توانید در این خصوص با بنده و یا همکاران محترم دادراه تماس حاصل نمایید

یک وکیل

وکالتنامه و قولنامه جهت راهنمایی بهتر و مفیدتر باید مطالعه گردد. مشاوره حضوری توصیه میشود