مشاوره حقوقی رایگان - موتور دستکوب

باسلام، برای تعویض پلاک مراجعه کردم کارشناس اونجا گفت موتور دستکوبه، منو فرستاد اداره راهنمایی رانندگی،،، گفتن که بایدبرم آگاهی،،،، لطفابفرماییدروال قانونی چیست وچکارکنم، چگونه بایدبه آگاهی مراجعه کنم، ایاجریمه، توقیف یابازداشت داره،،،

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اداره اگاهی با بررسی موتور وهویت ان سرقتی بودن یا نبودن انرا احراز واقدامات بعدی صورت خواهد گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت مشخص شدن سرقتی بودن یا نبودن آن به آگاهی مراجعه میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اول باید مشخص شود مشکلی نداشته باشد و بعد اقدامات لازم را به شما می گویند