مشاوره حقوقی رایگان - موتور دستکوب

سلام عرض ادب ماشینی خریداری کردیم پراید مدل87 که بعد از محضر رفتن تمام و کمال پول ماشین را پرداخت کردم حال بعد از رفتن به تعویض پلاک متوجه شدیم ماشین موتورش دستکوب است و فرستادند آگاهی تا کامل مشخص شود و اطمینان کامل حاصل شود. وقتی با این موضوع مواجه شدیم رفتیم که ماشین را پس بدهیم و معامله را فسخ کنیم که آقای فروشنده گفتند ما قوله نامه ای خریداری کردیم و هیچ چیز از ماجرا خبر نداریم حال از جنابعالی خواهشمند هستم که اینجانب را در ارتباط با مراحل کار که بتوانیم ماشین را عودت دهیم و معامله فسخ و پولمان را پس بگیریم راهنمایی بفرمایید....

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

از فروشنده باید در این خصوص شکایت نمایید تا بسته به نوع جرم فروشنده ابتدایی معرفی شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بایستی دادخواست حقوقی بدهید البته تحت شرایطی هم شکایت کیفری