مشاوره حقوقی رایگان - مغازه در رهن بانک

سلام اگر مغازه ای رهن بانک باشه که رویش وام گرفته شده تا چند قسط پرداخته نشه حکم تخلیه صادر می‌شود ؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با عدم پرداخت اولین قسط بانک این حق را دارد ولی معمولا بعد از چند قسط اقدام میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اقساط پرداخت نشه بانک جهت سند رهن اقدام می‌کنه و سپس می توانید دعوای خلع ید مطرح کند که زمانبر است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سوال نامفهومه ولی ظاهرا سوال این که اگر چند قسط عقب بیافتد بانک میتواند مغازه را بفروشد یا تملک کند ، جواب بستگی به متن قرارداد با بانک دارد