مشاوره حقوقی رایگان - مصادره ملک

سلام یه شخصی بابت 60 میلیون سفته از من شکایت کرده به فرض اینکه در دادگاه برنده بشه میتونه بابت اون پول منزل مسکونی من رو مصادره کنه؟
من یک واحد بصورت مشترک با همسرم (3دانگ 3دانگ) دارم که در آن سکونت دارم و قیمتش الان حدود یک میلیارد هستش و در رهن بانک میباشد.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سفته بابت ضمانت باشد و یا امانی باشد قابل مطالبه نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نمی باشد و از طرفی در رهن بانک می باشد که حتی اگر مستثنیات دین نباشد تا فک رهن نشود امکان مزایده و فروش وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان توقیف اموال دارایی شما وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر اما فورا درخواست اعسار دهید تا جلب نشوید