مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام ببخشید میخواستم بپرسم چجوری میتونم از حساب بانک پدرم سهم خودمو بگیرم و چند روز طول می‌کشه در که بهم بدن. ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت می توانید نسب به برداشت سهم خود از بانک اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید انحصار وراثت بشه وبعد تقسیم ترکه

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، دادخواست تحریر و مهر موم ترکه مطرح کنید و ادامه دادخواست تقسیم و تحویل ترکه با داشتن گواهی حصر وراثت به طرفیت تمامی وراث حین الفوت متوفی از طریق دادگاه تقاضا کنید

امیر احمدآبادی

جناب آقای امیر احمدآبادی :

سلام
ابتدا انحصار وراثت و سپس تقسیم ترکه را انجام بدید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید و سپس باید یا از همه ورثه وکالت نامه داشته باشید یا دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا باید انحصار وراثت نمایید سپس گواهی مالیات بر ارث اخذ و به بانک مراجعه شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ابتداانحصاروراثت نموده وبعددادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید مالیات را پرداخت کنید سپس به میزان سهم الارث میتوانید دریافت نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا باید انحصار وراثت بگیرید و سپس به بانک مراجعه کنید.
انحصار وراثت بسته به تراکم پرونده های شعبه زمان دقیق نمی‌توان اعلام کرد ولی حدودا 60 الی 70 روز

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اول انحصار وراثت و سپس مراجعه تمام وراث به بانک

یک وکیل

انحصار وراثت یکماه بعد باید تقسیم ترکه مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از انحصار وراثت و مراجعه به بانک و پرداخت مالیات امکان اخذ سهم الارث می باشد زمان قتبل پیش بینی نمی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا انحصار وراثت لازم است.
بعد پرداخت مالیات بر ارث

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید اگر پدر مرحوم شده است