مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج

سلام خسته نباشید .. یه سوال مهم داشتم ... مادرخانمم معلمه، چند نفرو میتونه ضمانت کنه؟ میخام وام ازدواج بگیرم .. ضامن یکی دیگه هم شده، کامیون خریده طرف ... میتونه ضامن منم بشه ... وام ازدواجمو بگیرم ... میخام بدونم میتونه ضامن کسی دیگه ای بشه، یه وقت بهم دروغ نگه.معلم اموزش پرورش هستن.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ضمانت با توجه به اینکه باید کسر از حقوق بگیره بخاطر همین کسر از حقوق چندتا بیشتر بهشون نمیدن بخاطر همین محدودیت دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به سیستمی بودن صدور برگه ضمانت کارمندان محدودیت ضمانت وجود خواهد داشت

مرضیه ریاحی

مرضیه ریاحی :

سلام وقت شما بخیر
لیست کلیه اموال و حساب های بانکی و موجودی باید ذکر شود و درصورت توقیف ملک با ارائه مدارک جهت مستثنیات می توانید از آن رفع توقیف نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام محدودیت ضمانت دارد ،بستگی به حقوق دریافتی وی دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بسته به میزان حقوق دریافتی و مبالغ ضمانت شده دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم تمایل نمی توانید اجبار نمایید
محدودیت دارد