مشاوره حقوقی رایگان - عیدی و پاداش

سلام خسته نباشید ایا رانندگان استیجاری که باشرکت قراداد بستن ودراختیاره اداره هستن شامل عیدی میشوند،،، در قرارداد اینگونه امده است. منبعد اختصارا پیمانکار (مالک خودرو)نامیده میشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عیدی را پرداخت نکردن می توانید علیه کارفرما در اداره کار شکایت کنید.
سوال شما تکراری بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله مشمول عیدی وپاداش پایان سال خواهند بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مشمول عیدی وپاداش پایان سال خواهند بود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بله مشمول عیدی و پاداش پایان سال خواهند بود در صورت عدم پرداخت می توانید شکایت نمایید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام طبق قانون کار به شما عیدی وپاداش تعلق می گیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد مطابق آنچه در سوال آمده است خیر