مشاوره حقوقی رایگان - وصول مبلغ چک

سلام
حدود بیست و پنج سال پیش چند فقره چک مربوط به فروش زمینی را پشت نویسی کردم دادم به یکی از بستگان نزدیک تا آن را نقد کند و بدهد به من بعد که آن را نقد کرد ولی پول را به من نداد و گفت ازت طلب داشتم و این پول طلبم بوده که گرفتم من هم به خاطر اینکه از بستگان نزدیک بود و مبلغ چک ها هم خیلی زیاد نبود دنبال موضوع را نگرفتم و بیخیالش شدم آیا حالا می توانم بروم شکایت کنم شاهدی هم ندارم که قرار شده پول را به من برگرداند .

اگر شکایت کنم می توانم مبلغ ها چک ها را ازش بگیرم به عنوان خیانت در امانت ؟
اگه شکایت کنم مبلغ را به ارزش همان موقع باید بدهد یا به ارزش امروز؟
آیا می توانم بگویم چک ها را سرقت کرده؟
چگونه می توانم پول را ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

مربوط به بیست وپنج سال پیش بوده مدت زمان زیادی بوده ونیاز به اثبات وشهادت شهود دارد

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، شما به هر موضوع یا عناوینی که وصف مجرمانه داشته باشد به علت مرور زمان نتیجه نخواهید گرفت صرفا می توانید دادخواست استرداد مبلغ مطرح کنید و تاخیر تادیه آن هم از تاریخ مطالبه محاسبه می شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می بایست پیگیری شود و نتیجه قابل پیش بینی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت خیانت در امانت مشمول مرور زمان شده و از طرفی قابل اثبات نیست.
در خصوص مطالبه وجه خسارت تاخیر قابل مطالبه نیست و از طرفی دادن چک دلیل بر مدیونیت شما است.
به هر حال پیگیری موضوع نتیجه ای نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتوانید ادعای خود را اثبات کنید