مشاوره حقوقی رایگان - سختگیری خانواده

18سال سن دارم خانواده سختگیر دارم اکثر اوقات شکاک هستن با هر موضوعی مادرم زیادی داد می زنن و کنترل اعصاب ندارن با عصبانیتی خودش رو می زنه اگر از خونه بیام بیرون کلاس بریم یا خونه دوستام برم ساعت تعیین می کنن و خیلی سخت می گیرن مدام در حال پیام دادن هستن که بیا خونه وکلی متلک انداختن اگه خونه خواهرم بخوام برم شوهرش باشه نمی زارنم برم گواهی نامه نمیزارن بگیرم اگه بخوام با شوهر خواهرم برا کاری بیرون برن مدام مادرم میگ من هم میام و اگر گفتم ن دعوا می کنن کلا ادم شکاکی هستن
سرکار آنلاین هستم چون نمی زارن برم بیرون کار کنم یه آپارتمان داریم خواستم مستقل زندگی کنم باز هم قبول نکرد میشه شکایتی کنم؟ باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به اینکه 18 سال دارید می توانید مستقل زندگی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر امکان شکایت وجود ندارد
داستانی که تعریف کردید به نظر مشکل خاصی نیست و حق با مادرتان است.
به هر حال شما با 18 سال تمام می توانید مستقل زندگی کنید ولی برای یه دختر 18 ساله خیلی سخت و خطرناک است که بخواهد مستقل زندگی کند.
جهت حل مشکل خود با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با رسیدن به سن 18 سال رشید محسوب میشوید و میتوانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر 18سال دارید میتوانید مستقل شوید گرچه توصیه نمی‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید ههر چند شما میتوانید مستقل باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به سن رشد رسیده اید در امور مالی و غیرمالی مستقل می توانید عمل نمایید