مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خانواده

از بچگی مورد ضرب و شتم قرار می‌گیریم و تا الان ادامه داره (16 سالمه) 2 ساله افسردگی شدید دارم و خانواده اطلاع دارن اما همش اذیتم میکنن ، آزار کلامی (فحاشی و خورد کردن شخصیت و حرف های آزار دهنده و مقایسه و..) هروقت اتفاقی میفته لباس و وسایلم رو خراب میکنن ، پاره می‌کنن و میشکنن . تو خونه اصلا احساس امنیت ندارم ، وقتی لباس عوض میکنم میان تو اتاق و وقتی معترض میشم دعوا راه میندازن که داری چکار میکنی و ... نه میتونم خودم تصمیم بگیرم و هیچ کنترلی رو زندگیم ندارم . ضربه روحی م جسمی بدی بهم وارد شده و نمیخام ادامه داشته باشه چکار کنم ؟ اگر باید تا 18 سالگی صبر کنم که امیدوارم اینجوری نباشه ، چکار هایی باید انجام بدم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اینجا دو مورد مورد نظر است مورد اول

شما می توانید با پلیس اجتماعی با تلفن 123 تماس بگیرید پلیس از شما حمایت می نمایند

و یا باید تا 18 سالگی منتظر بمانید تا رشید محسوب شوید و بتوانید مستقل برای خود تصمیم بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به اورژانس اجتماعی با شماره 123 تماس حاصل فرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل خود را با مراجعه به مشاور و دوستانه حل و فصل کنید.
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

توصیه میشود با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید تا به کمک تان بیاید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به 123 اورژانس اجتماعی بهزیستی زنگ بزنید شما بد سرپرست هستید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اورژانس اجتماعی پیگیری کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

به اورژانس اجتماعی با شماره 123 تماس حاصل فرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما....

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

می توانید به مددکاران اورژانس اجتماعی اعلام نمایید