مشاوره حقوقی رایگان - مصادره ماشین

سلام من ماشینم با بار بادام گرفتن 78میلیون جریمه برام امد گفتن نقدی بریزی میشه 48میلیون ماشینممم مصادره کردن گفتن هروقت نقدی ریختی حساب ماشینتو درخواست عفو براش میدیم میفرستیم عفو بگیره ایا این صحبتای که کردن صحت داره ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر با اجرای حکم عفو معنا ندارد باید معترض شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر چنین چیزی به نظر میرسد تخلف اشکار است . حتما اعتراض بزنید و ان را پیگیری کنید