مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

من تصادف کردم و عابر پیاده ای که بهش زدم پاش شکسته بدجور. الان براش بعد دوسال دیه بریدن 70 درصد دیه. به غیر از این ازمن شکایت کرده و خواستار هزینه های بیمارستان و بیکار شدنش شده قاضی 80 ملیون بریده. آیا میتونه از من بگیره من باید چکار کنم؟؟

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

در خصوص هزینه ها اعسار از پرداخت هزینه ها...دیه را بیمه پرداخت می کند.