مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با موتور سیکلت بدون داشتن صورت جلسه

سلام من با یه ماشینی که راهنما نزده و جلوم پیچید تصادف کردم بعد که داشتم با کسی که پشت سرم بود و بهم می گفت که مقصر نبود حرف میزدم که متوجه شدم ماشینی که بخم زد فرار کرد(شماره ی فرد شاهد و شماره ی پلاک ماشین برداشتم)بعد من هم محله تصادف را ترک کردم میخواستم بدونم میشه صورت جلسه کنم و کروکی بکشم که از صاحب ماشین که به من زد خسارت بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اطلاعات ان ماشین را دارید و دلیلی برای اثبات ادعای خسارت دارید مثل شاهد یا دوربین مدار بسته میتوانید دادخواست مطالبه خسارت دهید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

در صورت داشتن ادله کافی میتوانید شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ثابت کنید مقصر بوده می توانید خسارت خود را مطالبه کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام امکان اخذ کروکی بعد از ترک محل تصادف ممکن نیست ولی می توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید شکایت خود را ثبت کنید و با داشتن مدارک و مستندات خود ادعای خود را اثبات نماید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در صورت اثبات بوسیله شهود و دوربین و یا عکسی در این زمینه قابل اثبات میباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، بدوا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مربوطه را اخذ کنید تا میزان خسارات برآورد گرفته شود و سپس با در دست داشتن دلایل و مستندات مثبت ادعای خودتان دادخواست مطالبه خسارت تنظیم کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

البته چون محل حادثه را ترک کرده‌اید امکان اخذ کوکی توسط افسر ندارد که خود دلیل محکمی برای شکایت شماست اما اگر شاهد یا دوربین مداربسته یا مدرک دیگری وجود دارد میتواند به استناد آن اقدام کنید و احتمال موفقیت بالاست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت داشتن ادله کافی میتوانید شکایت کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

راهور فراجا صالح به رسم كروكي و تشخيص مقصر و در نهايت نظر دادگاه رسيدگي كننده مناط اعتبار است