مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب متوفی

سلام با عرض ادب برادرم حدودا شش ماه قبل به رحمت خدا رفته، چند ساعت بعد از فوت ایشان، همسر و پسر وی از عابر بانک مقداری پول برادرم را جابجا کردند و همسر برادرم مطالبه مهریه و اجرت المثل کرده اند، مادرم چه شکایتی از ایشان میتواند به محکمه ببرد و در مورد اجرت المثل ایام تصرف راهنمایی بفرمایید هم متشکر می شوم.

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام.اجرت المثل ایام تصرف بابت چه چیزی؟

پرسشگر :

با سلام خدمت جناب شهبازی
اجرت المثل ایام تصرف خانه و خودرو که ورثه دیگر دارند استفاده میکنند و از این خانه و خودرو مادر من هم سهم دارد.
ضمنا حساب بانکی متوفی را هم خالی کردن آیا با گرفتن پرینت حساب و تاریخ برداشت از حساب و مطابقت با تاریخ برگه فوت که پزشکی قانونی صادر میکند میتونم شکایت کنم و آیا راه به جایی میبرم.
با سپاس فراوان

پرسشگر :

با عرض معذرت همسر برادرم دادخواست اجرت المثل ایام زوجیت و مهریه داده و مادر بنده هم میخواد اجرت المثل ایام تصرف خانه و خودرو متوفی را که در تصرف ورثه های دیگر هست بدهد.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مهریه خانم جزو دیون ممتازه می باشد اگر چیزی باقی بماند به عنوان ارث تقسیم میگردد.