مشاوره حقوقی رایگان - امضا گرفتن

سلام
يه سال پيش يه نفر از فاميلامون اومده دم در خونمون و به بهونه آوردن ماسك و ضد عفوني از مادر بي سوادمون امضا و اثر انگشت گرفته حالا رفته شكايت كرده كه مادرم ١٠ كيلو طلا به من بدهكاره و مدركش هم همون كاغذي هست كه مادرم امضا و اثر انگشت زده سوالم اين هست كه ميتونه همچين ادعايي ثابت بشه و مادرم محكوم بشه
با تشكر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه ، باید برید دفاع کنید و یا وکیل بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .حضوریابید یا وکیل انتخاب نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر قابل اثبات نیست.
در دادگاه اعلام کنید که شخص توضیح دهد ده کیلو طلا را از کجا خریداری کرده و با کدام پول و مدارک خرید و... را ارائه دهد.