مشاوره حقوقی رایگان - ابطال حکم حجر

با سلام و درود خدمت شما بزرگواران بنده از تاریخ بهمن ماه 98 مهریه خود را به اجرا گذاشته ام از طریق اداره ثبت و طی گذشت یکسال با معرفی خانه ای که به اسم همسرم بوده و رهن بوده خانه را در تاریخ 1399/12/27 گرفته ام به عنوان مهریه و سند به اسم بنده خورده حال همسرم شاکی شده که از بهمن ماه 98 محجور بوده و بدون اطلاع من با نوشتن خواسته مبنی بر محجور بودن و فرستادن او به پزشک قانونی و معاینه اش اظهار کرده اند که همسرم معاینه روانپزشکی به عمل آمده نامبرده مبتلا به اختلال دوقطبی با ماهیت روانپریشی (جنون) است لذا در دوره های حاد و عود بیماری قادر به اداره امور اموال خود نمیباشد تاریخ شروع این اختلال از مورخه بهمن 1398 بوده و دقیقا در سال 98 ما به سفرهای خارجه رفته بودیم و چندین خرید و فروش ملک و ماشین انجام داده و حال یکدفعه محجور شده بنده به حکم اعتراض نموده ام به عنوان شخص ثالث و قرار معاینه مجدد به کمیسیون سه نفره داده شده است از شما عزیزان خواهشمندم که بنده را راهنمایی کنید که چگونه ناگهانی همسرم بدون داشتن سوابق پزشکی و بدون هیچ گونه علائم زوال عقلی میتواند محجور شود باید برای ابطال حجر اون چه اقدامی کنم و چه مدارکی برای پزشکی قانونی ارائه دهم و همچنین درحال حاضر درخواست الزام به تمکین کرده و شکایت از چند نفر دیگر در خصوص گرفتن وصول پول انجام داده بدون دخالت قیم و همچنین محکوم به سرقت ماشین نیز شده است که با سو استفاده از حکم حجر مرتکب مجازات نگردیده و همسرم در تمامی مراحل گرفتن مهریه تمامی اعتراض های خود را شخصا بدون عیب و ایراد انجام داده آیا این دلایل کافی برای اثبات محجور نبودن ایشان است ؟ اگر نیست چه اقداماتی باید انجام بدم ؟ با تشکر فراوان از شما عزیزان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد و نتیجه قابل پیش بینی نیست