مشاوره حقوقی رایگان - صندوق خسارت بدنی

باسلام
آیا صندوق خسارت بدنی می تواند قبل رای دادگاه خسارت پرداخت کند؟؟؟
چون به من زنگ زدن گفتن رای آخر پزشکی قانونی بیار و شماره حساب، و من بردم، سوالم اینه مگر قبل از رای دادگاه صندوق می‌تواند دیه را پرداخت کند؟یا خوده صندوق می‌تواند مستقیم بدون رای دادگاه دیه رو بدهد؟؟؟
ممنون میشم زودتر پاسخ دهید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.طبق قانون جدید بیمه ی اجباری، زیان دیده در مطالبه ی خسارت خود از صندوق تامین خسارت های بدنی می تواند یکی از این دو راه را برگزیند: یا به طور مستقیم به صندوق تأمین مراجعه کند یا زیان خود را از طریق دادگاه پیگیری نماید.

یک وکیل :

سلام بدین خاطر که اخر سال می باشد اصرار دارند که زودتر پرداخت کنند. زیرا دیه به قیمت یوم الادا (روز پرداخت) محاسبه میشود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر گرفتن مدارک برای تکمیل پرونده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا پرداخت تا زمان صدور رای به تاخیر می افتد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر علت اینکه قبل از رای با شما تماس گرفته اند این بود که بیمه قصد دارد قبل از سال جدید دیه را پرداخت کند تا سال بعد به نرخ جدید پرداخت نکنه.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

علت این است که مبخواهند مبلغ دیه را قبل از سال جدید و اعلام نرخ جدید واریز کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دو کار اتفاق می افتد
اولا برای جلوگیری از افزایش دیه برای سال اینده سریع با مصدوم تسویه حساب میکنند
ویا اینکه ثانیا صندوق میتواند 50درصد مبلغ دیه علی الحساب پرداخت نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

عرفا می توانید مبلغی را نگه دارید پرداخت همزمان با تخلیه باید انجام گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اخر سال می باشد اصرار دارند که زودتر پرداخت کنند. زیرا دیه به قیمت یوم الادا (روز پرداخت) محاسبه میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام طبق قانون جدید بیمه اجباری بله شمامیتوانیدیابه طور مستقیم به صندوق تامین مراجعه نماییدیاازطریق دادگاه پیگیری نمایید